Pages

Thursday, March 10, 2016

Color Trend 2016 Sariayu: Krakatau—The Color of Asia

Helooooooo!
Do you ever heard about Sari Ayu Martha Tilaar? Actually It’s local product from Indonesia. Long time ago, I only used their shampoo and conditioner because it has best result on my hair. I never tried their cosmetics because I’m not interested with the quality of products. But now, I changed my mind! They’ve been transform into a really good and high quality cosmetics. And FYI, I’m admiring their duo lip color.

sariayu-kosmetik-trend-warna-krakatau


About a month ago, me and all of my beauty bloggers fella attended the launch of Color Trend 2016 Sariayu Martha Tilaar, inspired by Krakatau—The Color of Asia #TrendWarnaKrakatau.
Tuesday, March 1, 2016

Flower By KENZO L'Elixir Launch Event

Helooooww!! Who loves perfume here??? I’ve ever posted about fragrances 2 or 3 times in these blog. Fresh your memories that I wrote about The Body ShopStrawberry Body Mist and LancômeTrésor Midnight Rose.

Flower-By-KENZO-L'Elixir

But this time, lets talk another my favorite fragrance! So, early February, I’ve got invited by KENZO Indonesia to be witness of their new fragrance, FLOWER BY KENZO L’Elixir. I love how they decorated the venue, so well prepared! <3 <3 <3

And also, every invitees got this fortune cookies! Yeay! Guess what I’ve got in there? Gonna let you know at the end of the post :3

KENZO-Indonesia

Sunday, February 14, 2016

Launching LOTTE Choco Pie

Srek...


Pendengaranku menangkap bunyi sobekan plastik. Penasaran, aku bergegas menghampiri dari mana suara Itu berasal. Mami.

Tampak beliau dengan tenang melumat LOTTE Choco pie yang aku bawa pulang dari acara minggu lalu. Senang rasanya mami menyukai cemilan barunya. Ini sudah hari ke-3. Awalnya aku agak takut memberikan LOTTE Choco Pie kebeliau. Karena tampilan LOTTE Choco Pie yang aku kira itu biskuit dilapisi cokelat dan didalamnya dikasih krim gula putih super manis. Dan ternyata aku salah nebak >.<

Maklum, mamaku kan penderita diabetes. Buat yang sering mampir ke blog aku pasti tau sedikit-sedikit cerita tentang beliau. Jadi aku harus sangat memperhatikan asupan beliau. Terutama yang berhubungan sama yang manis-manis.
Thursday, February 11, 2016

Apa perbedaan body lotion dan hand cream?

Halo, febuari! Sudah lama banget nggak nulis lagi diblog. Sebenarnya alasan vakum nulis itu dikarenakan perubahan domain yang sengaja nggak diperpanjang karena ada masalah eror input diback end blogger. Jadi, mohon maaf kalau udah jarang nge-post. But now, I decided to coming back to write anything related with beauty stuff and lives.
 
women-sunset-sun-summer-spring-daisy-sunlight-daylight
dokumentasi diambil dari http://bestofbothworldsaz.com
Ngomong-ngomong soal hidup. Belakangan ini aku lagi agak sedih karena tangan dan kakiku mengalami kekeringan yang lumayan parah. Bisa jadi hal tersebut diakibatkan karena aku sering bepergian menggunakan ojek dan males pakai sunblock! >.< 

Alhasil, kulitku langsung terpapar sinar matahari tanpa adanya perlindungan sedikit pun. Seperti yang kita tahu, kulit pada dasarnya merupakan salah satu bagian tubuh yang paling berharga. Dan sudah sewajibnya kulit kita mendapatkan perhatian lebih dalam hal perawatan agar selalu sehat dan terjaga kelembabannya. Selain dengan memperhatikan asupan, mengaplikasikan body lotion adalah serangkaian penting dalam menjaga kulit. Terlebih hand lotion. Hah? Kok, hand lotion atau sering disebut juga hand cream lho! Emang ada bedanya body lotion sama hand lotion? Bukannya sama-sama lotion ya? Fungsinya sama juga, kan? Masih banyak yang bingung beda body lotion sama hand lotion kayak aku, kan? :))))

Sunday, January 3, 2016

REVIEW: Philips Kerashine Straightener


‘My hair dresses me nicely
My hair is my jewellery
My Hair belongs to me’

  —Moncita Monoi Angel

Hi Beauties! Happy New Year 2016! What have you done in 2015? Did you achieve all your resolutions? What kind of hairstyle will you gonna have in 2016? Do you excited to greet 2016? I suppose you do! Just like me. Anyway, I would like to say Merry Christmas to my dearest readers who celebrated. May the joy and happiness linger on you.

Every girl has been dreaming about her own hairstyle, right? Most of the girls want sleek, shiny, straight hair. So, I’ve been preparing my self for my new look in 2016. And I couldn’t be more thrilled to tell the truth to all of you. I really want to look different in this year. I want to style my hair but do not want to go a salon every time because it will rid off my pocket. >.<