Pages

Showing posts with label hair treatment. Show all posts
Showing posts with label hair treatment. Show all posts
Saturday, June 9, 2018

#TERJEBAKERHA TERAPI KULIT DAN RAMBUT ERHA DERMATHOLOGY


-->
 Still can’t believe its only counting days to Lebaran. Sometimes I was wondering, apa saja yang sudah aku lakukan 28 tahun ke belakang? Dari masalah karir, kesehatan, perencanaan hidup dan keuangan, plus tuna asmara. Eaaa…



Kalau masalah kesehatan tentunya beberapa tahun ini aku lagi menjaga. Mencari resep A, B, C untuk tetap fit dan berolahraga. Nggak ketinggalan juga penggunaan skincare yang ngalah-ngalahin 10 steps korea kalau lagi rajin. Ya… kalau lagi males kadang boro-boro skincare, pakai rose water aja udah bagus! 
Saturday, December 12, 2015

REVIEW: Oscar Blandi Jasmine Hair Serum


‘Gorgeous hair is the best revenge.’

  —Ivana Trump


Oscar-Blandi

Hello, beautiful and bloody gorgeous ladies in the world!
I’m back! After worked trip almost a month. Now, I have a spare time to blogging. This post happened because I really satisfied after using OSCAR BLANDI Jasmine Hair Serum.
Sunday, May 24, 2015

Makarizo Fuzione

Hi, beauties! I AM BACK! I hope I can share more post in this blog ^^
Recently I was invited to several events. Gosh! It’s quite confusing to keep everything balance. My primary job, blogging, and other thing.

At this time, I would like to share with you that early month, May 6th, I attended to ‘fly’ with MAKARIZO on Fuzione at Ocean Ecopark, Ancol.  I got ticket to enjoy my flight around the world in one day! HAH! I felt honored to be there. Because only selected bloggers was invited.

Makarizo Fuzione, Italy, Hair Treatment, Hair Trends 2015


Monday, March 16, 2015

REVIEW: HQ7 Hair Milk Vitamin Spray

HQ7 Hair milk Vitamin Spray, Hair damage, vitamin water

Hi Beauties! I believe every girls and women in this universe are born as beauty as they are!

Wednesday, January 14, 2015

Cegah Kerontokan Rambut!

“Your hair is a statement of style, an affirmation of beauty and an expression of self-love”
Ademola Mandela



ADAKAH YANG MENGALAMI KERONTOKAN RAMBUT???


*NGACUNG*

L’oreal Fall Repair 3X anti-hair fall treatment, serum anti kerontokan rambut
picture taken from Google


Kalau boleh jujur, beberapa minggu ini saya mengalami kerontokan rambut. Kalau cuma rontok dikit mungkin bukan masalah serius. Tapi kali ini rontoknya diluar dari wajar ya. Itu pun diakui capster salon yang memotong poni saya. Sedih aja sih melihat rambut yang seharusnya tergerai dengan indah, hitam, dan tebal malahan rontok! Mimpi buruk nggak sih? Menurut kalian?

L’oreal Fall Repair 3X anti-hair fall treatment, serum anti kerontokan rambut