Pages

Showing posts with label hair loss. Show all posts
Showing posts with label hair loss. Show all posts
Saturday, June 9, 2018

#TERJEBAKERHA TERAPI KULIT DAN RAMBUT ERHA DERMATHOLOGY


-->
 Still can’t believe its only counting days to Lebaran. Sometimes I was wondering, apa saja yang sudah aku lakukan 28 tahun ke belakang? Dari masalah karir, kesehatan, perencanaan hidup dan keuangan, plus tuna asmara. Eaaa…



Kalau masalah kesehatan tentunya beberapa tahun ini aku lagi menjaga. Mencari resep A, B, C untuk tetap fit dan berolahraga. Nggak ketinggalan juga penggunaan skincare yang ngalah-ngalahin 10 steps korea kalau lagi rajin. Ya… kalau lagi males kadang boro-boro skincare, pakai rose water aja udah bagus! 
Monday, January 26, 2015

Unboxing 3rd box of L’Oreal Paris

Revitalift L.A.S.E.R. X3 New Skin Anti-Aging Power water, White Perfect L.A.S.E.RTM Anti-Spot Derm white essence, Fall Resist 3X, 2 products of Color Riche Collection Star Nude, and Men Expert Hydra Energetic Icy Cleansing

Recently I just received package from L’Oreal Paris Indonesia. It was the third box which I’ve got. You could see the first box on here. As the title suggests, today’s post is going to be about all of products inside the third box, which is a review series of L’Oreal products. I’m so excited to see and try each products.


Revitalift L.A.S.E.R. X3 New Skin Anti-Aging Power water, White Perfect L.A.S.E.RTM Anti-Spot Derm white essence, Fall Resist 3X, 2 products of Color Riche Collection Star Nude, and Men Expert Hydra Energetic Icy Cleansing

Saturday, April 12, 2014

Rambut kering?



Hallloooo…. Udah weekend lagi! Nggak berasa ya? Kayaknya waktu bergulir semakin cepat. Dan akhir-akhir ini panasnya udah kayak sahabat Dahsyat! Terutama hari ini, di daerah rumah gue, kering kerontang. Gimana di daerah kalian?