Pages

Showing posts with label event. Show all posts
Showing posts with label event. Show all posts
Wednesday, April 13, 2016

Nü Oceana: Kesegaran Garam Laut Dalam Botol!

Bagi sebagian orang, dehidrasi  dianggap cukup dengan hanya mengkonsumsi air putih sebanyak-banyaknya. Sebenarnya minum air putih banyak itu nggak salah. Hanya aja kalau lagi dehidrasi, bukan cuma karena kurang cairan. Tapi juga kurang mineral. Nah, bukannya mineral itu sama aja kayak air? Tunggu dulu… tunggu dulu… biar tak jelasin pelan-pelan ya.
 
Nu-oceana-sea-salt-minuman isotonik-garam laut
Dokumentasi PT ABC President Indonesia


Cerita dimulai dari minggu lalu, aku dapat kesempatan untuk hadir dalam acara peresmian produk baru dari PT ABC President Indonesia, Nü Oceana Sea Salt. Apa sih Nü Oceana Sea Salt?
Tuesday, April 5, 2016

Bebelac #Bebehero: Grow Them Great!

Hello, beauties! Gimana weekend-nya?
Kalau aku cukup diem di rumah dulu, karena hampir seminggu kemarin agak ribet ngurus kerjaan. Nah, kali ini aku ingin cerita mengenai acara minggu lalu. Jadi, pada 26 Maret 2016, aku dapat undangan dari Bebelac Bebehero yang diadakan di Kota Kasablanka. Mungkin kalian yang baca kaget, kok mau dateng ke acara keluarga? Iya, aku memang belum punya anak pun menikah juga belum. Tapi, menambah ilmu sedini mungkin dalam hal parenting dan tumbuh kembang anak kan nggak salah? Toh, walau aku masih melajang, aku punya banyak teman yang sudah menikah dan punya 2-3 anak, bahkan ibu-ibu pun ada.

bebelac-bebehero
Sunday, February 14, 2016

Launching LOTTE Choco Pie

Srek...


Pendengaranku menangkap bunyi sobekan plastik. Penasaran, aku bergegas menghampiri dari mana suara Itu berasal. Mami.

Tampak beliau dengan tenang melumat LOTTE Choco pie yang aku bawa pulang dari acara minggu lalu. Senang rasanya mami menyukai cemilan barunya. Ini sudah hari ke-3. Awalnya aku agak takut memberikan LOTTE Choco Pie kebeliau. Karena tampilan LOTTE Choco Pie yang aku kira itu biskuit dilapisi cokelat dan didalamnya dikasih krim gula putih super manis. Dan ternyata aku salah nebak >.<

Maklum, mamaku kan penderita diabetes. Buat yang sering mampir ke blog aku pasti tau sedikit-sedikit cerita tentang beliau. Jadi aku harus sangat memperhatikan asupan beliau. Terutama yang berhubungan sama yang manis-manis.
Saturday, December 19, 2015

Mother's Day Philips Indonesia

Nggak kerasa ternyata 2015 akan segera berakhir. Banyak hal yang telah kita lewati, baik buruk maupun sedih dan senang. Desember merupakan bulan ke-12, bulan terakhir dalam tahun, dan bulan di mana kita merayakan hari ibu. Terutama, ulang tahun ibu saya yang jatuh pada 28 Desember.

Philips-with-KEB


Dan kali ini saya ingin sedikit menceritakan keberuntungan saya di bulan Desember bersama Philips Indonesia dalam mempersiapkan kejutan kecil untuk ibu saya. Singkat cerita, 2 hari yang lalu, saya diberikan kesempatan untuk turut menyemarakan: ‘Rayakan Hari Ibu dengan Kelas Memasak: Menjalin Ikatan Ibu dan Anak di dapur oleh Philips Indonesia’ atau ‘Philips Mother’s Day Cooking Class’ di Pullman Hotel, Thamrin, jakarta. Terima kasih untuk emak Tanti dan Mak Yunika yang sudah mengizinkan saya menjadi bagian acara. ^ ^
Monday, October 12, 2015

A Day With Julie's Biscuit

‘If you feel there is something missing in life. It is almost always a biscuit’


Helllooo!
I AM BACK!


Now, lets talk about biscuit! Who doesn’t like biscuits? For me, biscuits kind of my best friend when I’m blogging, working, or just snacking time. Especially when I read books or travel miles away to somewhere. I make sure to always have them with me.

So, last week, I was invited to come to Julie’s Biscuit Media & Blogger Gathering: ‘A Day with Julie’s’ at XXI Club Djakarta Theatre. Can you imagine how excited I’m to be there?

Wednesday, August 5, 2015

Internet Rocket My Republic

Selamat datang Agustus! Bulan penuh kemarau >.<



Biar panas kita tetap semangat ya! Hari minggu kemarin saya panas-panasan datang ke The Breeze, BSD untuk ketemu teman-teman bloggers. Walau jarak tempuh yang lumayan jauh ya. Tapi nggak bikin saya ciut untuk pergi.

Sebagai seorang blogger pemula, tentu saja aku dituntut untuk banyak belajar. Dari seringnya blog walking, nonton youtube vlogger, sampai browsing-browsing untuk survei bahan tulisan. Dan semua itu dibutuhkan koneksi internet yang baik.

Manfaat Teknologi Untuk Pendidikan

‘Techonology is just a tool. In terms of getting the kids working together and motivating them, the teacher is the most important’

    —Bill Gates

sumber gambar: http://goo.gl/shLYhu

Kemajuan teknologi sudah tidak dapat dipungkiri menjadi salah satu  penyebab berubahnya gaya dan pola hidup manusia. Dengan perkembangan multimedia yang semakin cepat dan berevolusi semakin baik, mempermudah banyak sisi kehidupan manusia modern. Apalagi, teknologi sangat membantu dalam bidang pendidikan. Contoh kecil saja e-learning (electronic learning). Konsep e-learning sendiri mencakup beberapa aspek yang saling bersinergi antara multimedia dan ilmu pengetahuan. Karena adanya cangkupan teks, grafik, gambar statis, animasi, film, dan suara. Banyak penelitian membuktikan bahwa penggunaan multimedia dalam pembelajaran menunjang efektivitas dan efisiensi proses pembelajaran. Perangkat yang digunakan pun berbagai macam, ada komputer/PC, smartphone, atau tablet.
Tuesday, July 28, 2015

Beauty Professional Indonesia

Hellooo… Happy Ied Mubarak for all my Muslim readers. I was happy because had quality time with my family. We talked a lot about job, lives, and everything. I hope you had a great time with family too.

Do you prefer traditional treatment like massage or technology treats? Have you ever done plastic surgery before? For me, it depends what you need. I’m not narrow minded about plastic surgery. But doesn’t mean I have to do that. So far, I don’t need anything to enhance. Yes, plastic surgery is to enhance your beauty.


Beauty Professional Indonesia 2015
Saturday, July 4, 2015

L'Occitane Pivoine Skin care & Make Up Class


‘I’m a big believer in that if you focus on good skin care, you really won’t need a lot of makeup’

    —Demi Moore


Helloooowww… beauty enthusiast!
It’s july! Pay Day! Yeay!

L’Occitane En Provence, Pivoine collection, make up class

I recently attended an event held by L’occitane where they launched their new Pivoine collection. It was good meeting new friends and other beauty enthusiast. I couldn’t missed this one because I really love their hand cream product. It’s awesome!

In June, L’Occitane En Provence launched new Pivoine collection starts from hand cream, perfume, lip balm in 2 shades, face serum, moisturizer, bath oil and sooo much more!

Monday, June 22, 2015

Bagaimana menjadi seorang blogger?

‘Blogging isn’t about publishing as much as you can. It’s about publishing as smart as you can’


     —Jon Morrow


4G lte, smartfren, andromax 4G, andromax, andromax LTE, #go4Gready, cepat, 4G, handphone
Picture taken from http://www.katrinaleechambers.com/



Minggu lalu, tepatnya hari Minggu, 14 Juni 2015, saya mendapatkan kesempatan berkumpul di acara blogger gathering bersama Smartfren #Go4Gready. Awalnya saya mengira acara ini macam kebanyakan acara lainnya yang langsung ‘jualan’. Tapi dugaan saya salah. Dalam kesempatan yang hangat ini, tim dari Idblognetwork dan Smartfren menjelaskan bagaimana cara menjadi blogger professional.

Monday, June 15, 2015

Eau Thermale Avène The Experience launching event

Avène Eau Thermale Spring Water, Avène Eau Thermale sunscreen protection, French product

This past week has been a busy week for me. I received quite a lot of event invitations but unfortunately I couldn’t attend all of them. But as always, I tried my best to come to all of the events, you could read from my previous post. Now it’s getting most of the post about events! LOL

So this time I want to write about Eau Thermale Avène The Experience launching event. I couldn’t miss this one because my favorite MUA, Aldo Akira, has been using this product along his job. And I was curious with benefit of this water spray.

Thursday, June 11, 2015

Maybelline New York's 100th Anniversary!

“Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline.”

Hello, beauties! How’s life been treating you?
Mine is good, so far. I’m still having many posts to share. Not only events for sure. Review of many products that I’ve got.

Maybelline New York 100th Anniversary, Maybelline New York Indonesia, Eva Celia


Early month of May (once again, sorry for taking so long to write about this event!) I’ve got invited to Maybelline New York 100th Anniversary Party. And no longer from that day, something came up on my mailbox. Aw! A little box from Maybelline New York Indonesia. I was surprised and curious, what was that! What’s the inside?

Maybelline New York 100th Anniversary, Maybelline New York Indonesia, Eva Celia
Thursday, June 4, 2015

L’Oréal Paris Excellence Part. 1

HELLOOO JUNE! HELLO YOU, BEAUTIES! ^ 3 ^

I’m so sorry that this post getting so late! I’d like to share how excited I was when meeting Dian Sastro! YES, DIAN SASTRO! May be for you it’s not familiar name for beauties from overseas. Actually she’s multi-talented actress in my country. She is soooo beautiful with naturally Indonesian look. <3 <3

Last month (Once again, pardon for late post >.<), on first week of May, I was invited by L’Oréal Paris Indonesia to be witness through ‘Unveils the Excellence in You!’—thank to L’Oréal Paris Indonesia for keep believing me to involve in your events.  The event was located at Nouvelle restaurant, SCBD, Jakarta.

L’Oréal Paris, Dian Sastrowardoyo, hair color, cat rambut


Sunday, May 24, 2015

Makarizo Fuzione

Hi, beauties! I AM BACK! I hope I can share more post in this blog ^^
Recently I was invited to several events. Gosh! It’s quite confusing to keep everything balance. My primary job, blogging, and other thing.

At this time, I would like to share with you that early month, May 6th, I attended to ‘fly’ with MAKARIZO on Fuzione at Ocean Ecopark, Ancol.  I got ticket to enjoy my flight around the world in one day! HAH! I felt honored to be there. Because only selected bloggers was invited.

Makarizo Fuzione, Italy, Hair Treatment, Hair Trends 2015


Monday, March 30, 2015

A Secret Playground by Maybelline Indonesia

Happy Monday for all of you, beauties! ^ 3 ^

Are you excited to face this week? I hope you do.

Maybelline New York Indonesia, Clear Smooth All in One, Hypercurl Mascara

I would like to share with you that last week, March 24th, I had a chance to be witness of the new brand ambassador of Maybelline Indonesia on ‘A Secret Playground’ at Foundry 8, SCBD. Such an honor for me.
Thursday, March 26, 2015

#PrettyEasy by Clinique Indonesia

Hi Beauties!!!

Is there any of you using Clinique product? To be honest I never ever tried in my whole life because it costs a fortune. But I know Clinique is one of the best beauty product.

Clinique Indonesia, Pretty is Easy, Chubby Stick

So, last week, I had the opportunity to attend Clinique’s Hello Highlights Exclusive Event at Premium Lounge Seibu, Grand Indonesia. Thank to Carnellin for allowed me to be part of that event. FYI, I was going with my bestie, Melissa, who always be my beauty consultant. ^O^

Friday, February 20, 2015

Post Event #BBMeetUp 2

Hi, everybody! It’s been awhile I didn’t post anything yet. Things need to be done. Anyway, I would like to share about Beauty Blogger Meet-up 2 on last week which posted on this blog too, you can read here.


#BBMeetUp 2

Beauty Bloggers Meet-up 2 was really cool event in 4 days at Senayan City. I met a lot of beauty bloggers. The newbie and senior bloggers in Jakarta. It was great because a lot of tenants were joint at Beauty Bloggers Meet-Up 2. They were selling a lot of cosmetic brands with bargaining discount.

The committees said the event will be held on 10 am and we need to be on time. But I was 30 minutes late because I didn’t predict that the traffic was pretty bad. Even I already prepared 2 hours before the time. When I arrived on location, Thank GOD, the event just began. The committees gave us briefing and we should register before got stamp.

#BBMeetUp 2
Monday, February 9, 2015

BB Meet-Up

Welcome February! Month of Love! Month of Chinese Lunar New Year! And month of rainy! Yippee!


I am super EXCITED!


Beauty Blogger Meet Up


No… no… not Valentine’s Day. Because I’m not into valentine’s girl. Really. May be some of you will laugh at me. But for sure, for me, Valentine’s Day is every day! I don’t have to show how much I love with someone only on Valentine’s Day, right? I can do it every day, every time, all I want.
So, recently I just got news from my beloved friend, mbak Novi. She shared with me of upcoming BIG event for Beauty Blogger!!! It’s called BEAUTY BLOGGER MEET UP! AND IT IS FREE ENTRANCE! WOOOHHHOOOOO!!!!

Saturday, December 6, 2014

Cat rambut yang cocok untuk kamu!


Welcoming December with full of happiness and joy!
Selamat hari minggu ^O^

Entah kenapa terlalu senang menyambut bulan desember. Karena penghujung tahun, karena keriaan dan kebahagiaan orang-orang tampak terlihat jelas, dan (mungkin) karena bonus plus libur panjang! Yeay!


As usual, biasanya akhir tahun pada sibuk. Sibuk mempersiapkan laporan akhir tahun, sibuk plan liburan ke mana, sibuk memilih apakah harus pulang ke kampung halaman atau nggak (ini khusus pendatang lho ya). Nah, kalau aku juga sibuk *ceritanya nggak mau kalah*. Sibuk banyak kerjaan dan rajin dateng ke events! Bahahahaha….

Excellence Fashion, L'Oreal Paris Indonesia, Hair Color


Tuesday, November 18, 2014

Happy Skin - Bio Oil


bio oil, happy skin, skin secret

Hei November! Selamat datang musim penghujan. Paling senang nyiumin bau hujan. Segar rasanya! Semoga aja hujan kali ini tidak menyebabkan banjir. Buat pengendara kendaraan roda dua, hati-hati di jalan. Terlebih jalanan berlubang pas hujan, pasti nggak keliatan. Terutama perempuan, jalanan licin janganlah ngebut-ngebut. Nggak mau kan jadi besot-besot gegara kecelakaan atau jatuh dari motor? Amit-amit deh! Belum lagi kalau sampai lukanya berbekas, macem kena knalpot. Itu paling sering terjadi kan. Betis mulus-mulus jadi bertato. Mending tato hello kitty, nah ini?! Tato ala knalpot! Betisnya jadi kagak seksih lagi deh!