Pages

Showing posts with label cook. Show all posts
Showing posts with label cook. Show all posts
Tuesday, March 22, 2016

Menu Bekal Sehat

Selamat siang ^ ^
Semoga Rabu-mu menyenangkan. Kali ini aku ingin membahas hobi lain yang aku miliki selain dibidang kecantikan yaitu, makanan. Lebih tepatnya sih makan. LOL!

Bekal-sehat-tupperware


Mungkin yang mengikuti lini masa media sosialku di twitter dengan akun @Nona_HitamPahit atau di IG dengan akun yang sama, @Nona_HitamPahit, sudah biasa melihat aku sering berbagi foto-foto hasil masakanku. Entah itu buat kue, lauk pauk menu makanan atau untuk bekal. Sebenarnya semua hobi ini dimulai dari aku yang demen banget sama makan. Yaaa… walau masih banyak yang ragu kalau aku ternyata bisa masak—walau menu sederhana ya. Bagi aku, makan itu kayak healing system. Mungkin dari kalian ada yang sependapat denganku. Semisal aku lagi BT, mumet, atau moody, biasa aku lampiaskan ke makan. Aku suka banget makan. Jadi aku berpikir, what if I cook for myself? It would be easier if I want to eat everything just by cooking it with my self. Apalagi sekarang kalau beli-beli di luar tuh ngeri. Sering kan pada lihat disaluran televisi yang menampilkan ragam masakan pinggir jalan yang dimasak dengan campuran bahan yang udah nggak layak makan atau sangat berbahaya untuk dikonsumsi?
Sunday, April 6, 2014

Emergency Food!

Happy Sunday gorgeoouuss!! I had such a good week, and I’m sad because today is Sunday which means it’s the only one day before Monday. D’oh!


Anyway, I do really love eating. I don’t care about weight, sometimes. That’s why I learn how to cook. Because I love to experiment with recipes. It’s easy to flirt with me if you want. Just give me some food and I will be happy. LOL, just kidding! :D


And my bad habit is almost every night I feel hungry. I know it’s kinda bad habit for girls. But, who care? When night comes and there is no food on table, I will cook. And my emergency food is spaghetti oglio olio. It’s easy to make, delicious, and perfectly fill up my tummy. It will take time only 15-20 minutes. That’s why I called it emergency food.

Lets check it up the recipe on below!