Pages

Showing posts with label The Body Shop. Show all posts
Showing posts with label The Body Shop. Show all posts
Thursday, February 11, 2016

Apa perbedaan body lotion dan hand cream?

Halo, febuari! Sudah lama banget nggak nulis lagi diblog. Sebenarnya alasan vakum nulis itu dikarenakan perubahan domain yang sengaja nggak diperpanjang karena ada masalah eror input diback end blogger. Jadi, mohon maaf kalau udah jarang nge-post. But now, I decided to coming back to write anything related with beauty stuff and lives.
 
women-sunset-sun-summer-spring-daisy-sunlight-daylight
dokumentasi diambil dari http://bestofbothworldsaz.com
Ngomong-ngomong soal hidup. Belakangan ini aku lagi agak sedih karena tangan dan kakiku mengalami kekeringan yang lumayan parah. Bisa jadi hal tersebut diakibatkan karena aku sering bepergian menggunakan ojek dan males pakai sunblock! >.< 

Alhasil, kulitku langsung terpapar sinar matahari tanpa adanya perlindungan sedikit pun. Seperti yang kita tahu, kulit pada dasarnya merupakan salah satu bagian tubuh yang paling berharga. Dan sudah sewajibnya kulit kita mendapatkan perhatian lebih dalam hal perawatan agar selalu sehat dan terjaga kelembabannya. Selain dengan memperhatikan asupan, mengaplikasikan body lotion adalah serangkaian penting dalam menjaga kulit. Terlebih hand lotion. Hah? Kok, hand lotion atau sering disebut juga hand cream lho! Emang ada bedanya body lotion sama hand lotion? Bukannya sama-sama lotion ya? Fungsinya sama juga, kan? Masih banyak yang bingung beda body lotion sama hand lotion kayak aku, kan? :))))

Monday, August 31, 2015

REVIEW: The Body Shop Strawberry Body mist

‘A Woman’s perfume tells more about her than her handwriting’

  —Christian Dior


Hello, September!
Today I’m going to talk about fragrance. Let’s veering off from make up reviews and sniffing scent of body mist from The Body Shop. I’ve been adore of The Body Shop body mist from quite some time now, my favorite being Strawberry body mist which I’ve repurchased when I used up the first ones. I think this time is third or fourth times(?) Why I repurchased Strawberry Body mist? Because smelled just so incredible. And it’s perfect for daily use. Even it doesn’t last long all day.

The-body-shop-body-mist
Tuesday, August 25, 2015

Beauty Skincare Haul


‘The best foundation you can wear is glowing healthy skin’



Hello… Hello… I wish I were not too late to post this ^ ^

Anyway, couple weeks ago I was so crazy and bought some of high-end beauty skincare. Yes, I spent my money wisely! HAHAHAHA….

Skincare-Haul

So, I’ve been hunting for perfect product of an eye cream with affordable and reasonable price. To be honest, I really love eye balm from L’Occitane. But you know how much does it cost me. Then I’m looking for other option. Started from that, I thought why I’m not buying other things that I really want since couple months ago? And some body mist that I ran out of stock? Although, this one is small haul. It consists of luxury, high end goodies that made my wallet want to run away screaming when it saw me pick them up.
Saturday, April 12, 2014

Rambut kering?



Hallloooo…. Udah weekend lagi! Nggak berasa ya? Kayaknya waktu bergulir semakin cepat. Dan akhir-akhir ini panasnya udah kayak sahabat Dahsyat! Terutama hari ini, di daerah rumah gue, kering kerontang. Gimana di daerah kalian?