Pages

Wednesday, April 30, 2014

L’oreal Paris Makeup Week

Selamat siang! Selamat berlibur dan selamat weekend. Dan… selamat hari Buruh! \o/
Apa rencana kalian mengisi long weekend ini? ^ ^



L’oreal, lipstick


Friday, April 25, 2014

Romantic is (NOT) always fancy!

Hi, gorgeous! Its been awhile I didn’t do any updates. Time flies so fast. And now already weekend. Now I wanna talk about romantic.

What do you think about romantic? Should always with champagne, candle light dinner at fancy restaurant, with classical music? I don’t think so.

I have my own version for romantic. For me,
Saturday, April 12, 2014

Rambut kering?



Hallloooo…. Udah weekend lagi! Nggak berasa ya? Kayaknya waktu bergulir semakin cepat. Dan akhir-akhir ini panasnya udah kayak sahabat Dahsyat! Terutama hari ini, di daerah rumah gue, kering kerontang. Gimana di daerah kalian?


Sunday, April 6, 2014

Emergency Food!

Happy Sunday gorgeoouuss!! I had such a good week, and I’m sad because today is Sunday which means it’s the only one day before Monday. D’oh!


Anyway, I do really love eating. I don’t care about weight, sometimes. That’s why I learn how to cook. Because I love to experiment with recipes. It’s easy to flirt with me if you want. Just give me some food and I will be happy. LOL, just kidding! :D


And my bad habit is almost every night I feel hungry. I know it’s kinda bad habit for girls. But, who care? When night comes and there is no food on table, I will cook. And my emergency food is spaghetti oglio olio. It’s easy to make, delicious, and perfectly fill up my tummy. It will take time only 15-20 minutes. That’s why I called it emergency food.

Lets check it up the recipe on below!


Saturday, April 5, 2014

Jet black NYX The Curve Liner is your solution, Ladies!


Finally! It's my first post in 2014! Gue mau bagi-bagi info kecantikan. Jadi setelah akhirnya gue berhasil move on dari VOV eye liner dan mendapatkan penggantinya, yaitu… NYX The Curve Liner!


 Awal cerita memang gue jalan-jalan ke Grand Indonesia diniatin untuk cari black eye liner baru. Kenapa gue pilih Grand Indonesia? Karena dibagian kosmetiknya cukup lengkap menjual berbagai brand kosmetik ternama dari luar. Kan mahal? Well, there's always thing worth to buy! Zaman sekarang itu kalau beli kosmetik baiknya orisinil. Mahal sedikit panteslah. Dari pada kulit yang jadi taruhan, mau? Lagian, kosmetik itu kan pemakaian long term. Jadi cukup waktu buat gue nyicil nabung untuk membeli.


Jet black NYX The Curve Liner, spidol eye liner