Pages

Sunday, December 28, 2014

A Swirl from Masami Shouko

No matter how artistic a person is, without quality tools and products even a genius like Michaelangelo would not have been able to pain the Sistine Chapel—Kevin Aucoin, make up artist and an author ‘Face Forward’



Marry Christmas everyone! I hope you had wonderful time with your family or your beloved one.


Have you ever sneak out to your parents room? I believe that since we were kid. We usually did that.

picture taken from http://bit.ly/13NdG7n

Let me tell you my story.
Saturday, December 6, 2014

Cat rambut yang cocok untuk kamu!


Welcoming December with full of happiness and joy!
Selamat hari minggu ^O^

Entah kenapa terlalu senang menyambut bulan desember. Karena penghujung tahun, karena keriaan dan kebahagiaan orang-orang tampak terlihat jelas, dan (mungkin) karena bonus plus libur panjang! Yeay!


As usual, biasanya akhir tahun pada sibuk. Sibuk mempersiapkan laporan akhir tahun, sibuk plan liburan ke mana, sibuk memilih apakah harus pulang ke kampung halaman atau nggak (ini khusus pendatang lho ya). Nah, kalau aku juga sibuk *ceritanya nggak mau kalah*. Sibuk banyak kerjaan dan rajin dateng ke events! Bahahahaha….

Excellence Fashion, L'Oreal Paris Indonesia, Hair Color


Tuesday, November 18, 2014

Happy Skin - Bio Oil


bio oil, happy skin, skin secret

Hei November! Selamat datang musim penghujan. Paling senang nyiumin bau hujan. Segar rasanya! Semoga aja hujan kali ini tidak menyebabkan banjir. Buat pengendara kendaraan roda dua, hati-hati di jalan. Terlebih jalanan berlubang pas hujan, pasti nggak keliatan. Terutama perempuan, jalanan licin janganlah ngebut-ngebut. Nggak mau kan jadi besot-besot gegara kecelakaan atau jatuh dari motor? Amit-amit deh! Belum lagi kalau sampai lukanya berbekas, macem kena knalpot. Itu paling sering terjadi kan. Betis mulus-mulus jadi bertato. Mending tato hello kitty, nah ini?! Tato ala knalpot! Betisnya jadi kagak seksih lagi deh!

Sunday, November 2, 2014

Pink Rose Hand Bouquet

Selamat hari blog Nasional! Biar telat yang penting ngucapin! Sepertinya bulan ini bakal banyak absen ngeblog T_T

flanel, pink rose, felt

Wednesday, October 15, 2014

FUN (business) Trip!

Helo, gorgeous! Helo October! Hows your October so far? I was happy and sadness in same time. Well, that’s live. I was traveled to 4 destinations last week. I went to Bandung, Tasikmalaya, Yogyakarta, and Bali.

It was nice trip, btw. Eventhough I went for work. But, there were so much fun! Yeay!
When I was off to Bandung, I went to Cihampelas Walk a.k.a Ciwalk. Then suddenly I found this odd thing. I was surprised with the packaging. Never thought that it was chocolate and made from local, Garut. And the taste was not bad. I think our local product can compete with Swiss or others country. If I may say, the chocolate was soft and not too sweet. (I’m prefer chocolate which not too sweet).

cokelat, chocolate
IDR 25.000
Friday, September 26, 2014

Main basah-basahan

Panas-panas gini enaknya minum es kelapa ya. Tapi sayangnya adanya es teh manis, itu pun sudah okelah!

Kuta Lagoon, Hotel Kuta Lagoon, Resort Kuta Lagoon, Hotel Kuta Lagoon Resort & Pool Villas
photo taken from http://www.kutalagoonresort.com/

Mau cerita pengalaman waktu ke Bali beberapa bulan yang lalu. Dan karena emang saya orangnya hobi jalan kaki, apalagi di Bali, secara tempat belanjanya berjejer di kiri-kanan jalan di daerah Legian. *alesan ngirit*

Friday, September 19, 2014

Play with Etude 6th Birthday!

Happy weekend y’all! Do you have a plan for these weekend? I hope you all gonna have a great weekend!

I want to share something to you. Last month, I was signed up for Etude competition. We should make wishes for Etude by video, birthday card, nail art, and make up. 

Etude House

Tuesday, September 16, 2014

L’Oreal Paris Women of Worth

L’Oreal Paris, L’Oreal Paris Indonesia, Women of Wroth
pic. from L’Oreal Paris Indonesia

Selamat hari selasa! Hope your week been good so far. Ingin sedikit share event minggu lalu. Kebetulan aja dapat undangan dari L’Oreal Paris Indonesia. I was sooooo excited!
Wednesday, September 10, 2014

Grand Opening Kryolan Indonesia

Kryolan_Invitation

Hai, teman-teman. Apa kabarnya minggu kedua di bulan September? Beberapa waktu lalu saya sempat posting mengenai acara Grand Opening Kryolan Indonesia (bisa lihat di sini) dan mendapatkan undangannya. Tepatnya kemarin, saya menyempatkan diri hadir ke Grand Opening Kryolan Indonesia yang diadakan di Plaza Indonesia. Itu adalah gerai pertama di Indonesia lho! ^ ^
Friday, September 5, 2014

White Super Fresh!

Maybelline White Super Fresh, Maybelline New York

Just recently, I was invited to Grand Launching Maybelline White Super Fresh : enhance Your Look, Show your personality! I was so excited! Acaranya sendiri berlangsung di Empirica, SCBD Sudirman, Lot. 8, Hall A, Jl. Jend. Sudirman, Kav. 52-53, Jakarta pada hari Kamis, 28 Agustus 2014, pkl. 15.00.

Saturday, August 30, 2014

Beauty Box L'Oreal Paris Indonesia

Happy weekend! ^ ^

Apa rencana kamu weekend ini? Kalau saya kebetulan lagi banyak banget kerjaan ngatri T_T
Let’s get rid of it!

Ingin sedikit cerita, kalau minggu lalu saya mendapatkan kiriman paket cantik dari L’Oreal Paris Indonesia. Kotaknya manis banget! Black neat beauty box which is so elegant!

L'Oreal Paris Indonesia Beauty box



Friday, August 29, 2014

Kryolan Workshop and Grand Launching


Yuk, ikutan workshop bersama Kryolan Indonesia. Sampai ketemu di sana ^ ^


Wednesday, August 27, 2014

Too-natural - Too Faced Lash Injection Mascara


Hi gorgeous! I hope you are well! Busy week and busy month for me. I have tight schedule of my work. That’s why I don't have so much time to do blogging. How's your month?


Too Faced Lash Injection Extreme Volume Mascara
Friday, August 8, 2014

Are you beautiful?

PS: Please watch the video first before you read whole post ^ ^



Let’s talk about the video. I can tell that I’m falling in love the way DOVE delivers a message to audience. Honestly, the creative team behind these campaign are totally amazing! Brilliant! It’s kinda different way to promote beauty product. Mostly, beauty brands always use actress, models who reflected with their ‘own beauty’. Which is must white, tall, skinny, and have perfect shape on any angle. But the creative team of DOVE have own way to tell what beauty is. They touch emotion by captivating story. It’s bite sized! Well delivered!


dove real beauty sketches, women
picture taken from http://bit.ly/1sFsKN7

Only 4% of women around the world consider themselves beautiful. Are you?

[Review] Precious Mineral BB Cream Bright Fit by Etude House!


Hello everyone! I think I’m gonna do posting more often. Since now I have more time to do it again, so here you go!


Starting from these year, I’m falling in love with BB cream. I’ve got poisoned by my friend who loves Korea stuff. 
Sunday, July 27, 2014

Unboxing gift from PONDS

Woho… Tomorrow is Ied Mubarak day 1435H! A lot of fireworks around my house.

Olla! How are you, gorgeous! Me doing fine and excited! Excited with new president of this country! And I’m so happy because early July, I’ve got nice package from PONDS! Such a wonderful gift! I've won for blog competition which held by PONDS! I love the suitcase packaging. Looks nice and decent.

PONDS, PONDS BB+ cream

Thursday, July 10, 2014

Lagi nyari properti?

Selamat hari Jumat! Selamat weekend! Gimana puasa hari ke-11? Apa rencana weekend ini? Kalau weekend ini saya habiskan di rumah saja. Males kemana-mana. Apalagi sekarang ini lagi rajin baking kue. Maklum, pemula. *blush*

Ingin share acara beberapa pekan lalu. Tepatnya Sabtu, 21 Juni 2014 di Coffee Club, Senayan City, pkl. 10.30 – 13.00 WIB. Kebetulan saya mendapatkan undangan untuk hadir di acara “Find Your Dream House” oleh Lamudi Indonesia yang tergabung dalam Rocket Internet. Saya datang kepagian saat itu. Efek menghindar macet jadi berangkat awalan, walhasil super pagi. Ketika jam menunjukkan pkl. 09.30, saya sudah duduk manis di lobi mall. Banyak juga yang sudah antri sepagi ini hanya untuk ke mall. Terpaksa saya harus menunggu mall dibuka karena jam operasionalnya pkl. 10.00 WIB.

properti, lamudi

Friday, June 13, 2014

Unexpected jam only in Bali!

Hi, gorgeous! It’s been awhile that I didn’t post anything in English yet. So, here I am. I wish y’all have a great week ahead.


The story begin from I was going to Bali 2 weeks ago. It was fun-working time. I went to Bali because I had meeting with soap maker in Bali. Besides, I was looking for nice homemade yummy jam and interested with their natural packaging made from bamboo, KOU cuisine. It started from I’ve such a good review from Cumi, you can read his blog and he has such fascinating way of blogging.

bali, hand made jam, kou cuisine

Tuesday, May 27, 2014

Sudahkah kamu menjadi +ONE #BeMyPlus?

AKU SUDAH! Kamu? Pasti belum!


Tentunya membaca judul tulisan ini akan membuat kamu bertanya-tanya, “Apa sih +ONE #BeMyPlus?”
Berawal dari kesukaan saya menggunakan BB Cream untuk aktivitas sehari-hari. Hingga akhirnya saya menemukan PONDS BB+ Cream yang dapat memberikan efek natural tanpa make up! Belum lagi wajah saya terlihat glowing seperti artis Korea! Kelebihan dari PONDS BB+ Cream tidak hanya memperhatikan sisi kecantikan saja, tetapi juga kesehatan kulit. Teksturnya yang ringan tidak akan membuat pori-pori kulit muka kita kesulitan bernafas. 

Tuesday, May 13, 2014

Uang Tunai di Handphone!

Selamat hari Rabu!  Be positive everyday!

Hari ini saya ingin share pengalaman. Jadi waktu minggu kemarin—tepatnya Sabtu, 10 Mei 2014, saya mendapatkan undangan untuk menghadiri sebuah acara di Pipiltin Cocoa, Barito Raya. Selain saya tertarik dengan Pipiltin Cocoa karena belum pernah ke sana. Tentunya inti acara yang membuat saya melangkahkan kaki untuk masuk ke gedung berwarna abu-abu tersebut.

Saya memang telat hari itu. Sebenarnya saya sangat mengutuk acara yang diadakan hari sabtu. Karena jangan tanya macetnya Jakarta kayak apa. Tumpah ruah sejadi-jadinya itu kendaraan di jalanan. Hari itu saya berangkat pkl. 12.30 karena event berlangsung mulai pkl. 15.00. Tapi karena traffic Jakarta yang nggak sopan, saya tiba 15.30 WIB. Buru-buru saya mempercepat langkah menuju lantai atas yang merupakan tempat restoran. Langkah saya terhenti dan terpaku sesampainya di lantai atas. Ya ampun, udah pada lengkap emak-emaknya. Maklum, undangan ini saya dapatkan melalui komunitas Emak-emak Blogger yang saya ikuti sekarang ini. Langsung saja tanpa pikir panjang saya mengambil posisi diujung yang mana sisa bangku kosong.

Mandiri e-cash

Wednesday, April 30, 2014

L’oreal Paris Makeup Week

Selamat siang! Selamat berlibur dan selamat weekend. Dan… selamat hari Buruh! \o/
Apa rencana kalian mengisi long weekend ini? ^ ^



L’oreal, lipstick


Friday, April 25, 2014

Romantic is (NOT) always fancy!

Hi, gorgeous! Its been awhile I didn’t do any updates. Time flies so fast. And now already weekend. Now I wanna talk about romantic.

What do you think about romantic? Should always with champagne, candle light dinner at fancy restaurant, with classical music? I don’t think so.

I have my own version for romantic. For me,
Saturday, April 12, 2014

Rambut kering?



Hallloooo…. Udah weekend lagi! Nggak berasa ya? Kayaknya waktu bergulir semakin cepat. Dan akhir-akhir ini panasnya udah kayak sahabat Dahsyat! Terutama hari ini, di daerah rumah gue, kering kerontang. Gimana di daerah kalian?


Sunday, April 6, 2014

Emergency Food!

Happy Sunday gorgeoouuss!! I had such a good week, and I’m sad because today is Sunday which means it’s the only one day before Monday. D’oh!


Anyway, I do really love eating. I don’t care about weight, sometimes. That’s why I learn how to cook. Because I love to experiment with recipes. It’s easy to flirt with me if you want. Just give me some food and I will be happy. LOL, just kidding! :D


And my bad habit is almost every night I feel hungry. I know it’s kinda bad habit for girls. But, who care? When night comes and there is no food on table, I will cook. And my emergency food is spaghetti oglio olio. It’s easy to make, delicious, and perfectly fill up my tummy. It will take time only 15-20 minutes. That’s why I called it emergency food.

Lets check it up the recipe on below!


Saturday, April 5, 2014

Jet black NYX The Curve Liner is your solution, Ladies!


Finally! It's my first post in 2014! Gue mau bagi-bagi info kecantikan. Jadi setelah akhirnya gue berhasil move on dari VOV eye liner dan mendapatkan penggantinya, yaitu… NYX The Curve Liner!


 Awal cerita memang gue jalan-jalan ke Grand Indonesia diniatin untuk cari black eye liner baru. Kenapa gue pilih Grand Indonesia? Karena dibagian kosmetiknya cukup lengkap menjual berbagai brand kosmetik ternama dari luar. Kan mahal? Well, there's always thing worth to buy! Zaman sekarang itu kalau beli kosmetik baiknya orisinil. Mahal sedikit panteslah. Dari pada kulit yang jadi taruhan, mau? Lagian, kosmetik itu kan pemakaian long term. Jadi cukup waktu buat gue nyicil nabung untuk membeli.


Jet black NYX The Curve Liner, spidol eye liner